10 hónapos online tréning

Az elmúlt 4 év alatt 100 millió forint bevételt csináltam a cégünknek szolgáltatások értékesítéséből és évről évre kb. 30%-ot tudtam növekedni. Összeszedtem egy tudásanyagot azokból az eszközökből és gyakorlati példákból, amikkel te is leszűrhetsz magadnak olyan gondolatokat és konkrét tudást, amivel nálad is megvalósítható lehet ez a növekedés és eredmény. 

Sok ember vágyik arra, hogy hatékonyabb legyen és egy olyan közösségbe tartozzon, ahol felteheti a kérdéseit és, ahol fejlesztheti önmagát. Havonta egy alkalommal fogom megtartani ezt az előadás sorozatot, ami minden hónap második vasárnapján lesz megrendezve egy zoom online előadás keretein belül. Egy alkalom díja 10.000 Ft. Ha itt leadod a jelentkezésed, akkor fogsz kapni egy díjbekérőt, aminek a segítségével befizetheted a tréning díját.

A cél és a témakörök összegezve: az emberismeret fejlesztése, az értékesítés megértése és gyakorlati használata, az önbizalom és önbecsülés fejlesztése és fontossága.

A tematika úgy lett összerkva, hogy egy alkalom is nagyon sokat segíthet, azonban én azt javaslom neked, hogy a teljes megértés érdekében végezd el mind a 10 hónapot!

Ha kérdéseid lennének, akkor a "kapcsolat" menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeimet. Bízom benne, hogy találkozunk ezen az online tréning sorozaton! Várlak szeretettel! 

 

Adatok

Számlázási adatok