GYIK

Igen, lehet személyes is és online is. Amelyiket szeretné az ügyfél. 

Segítettem már egy díjmentes szolgáltatással is akkorát, hogy az adott illetőnek az egész élete megváltozott és rá tudott találni az igazi céljára és segítettem már több száz embernek a fizetős szolgáltatásokkal is. Egy biztos, csak olyannal működöm együtt, akinek ténylegesen látom, hogy tudok segíteni. Ha nem tudok, akkor nem vállalom el. Nem akarlak rábeszélni, "kettőn áll a vásár". Nekem is fontos, hogy kivel dolgozom együtt és ezért is előz meg minden szolgáltatást egy pontos felmérés. Nem ígérek könnyű utat, viszont amit igen is ígérni tudok, hogy ha valaki bizalmat szavaz nekem, akkor mindent megteszek annak érdekében, hogy gyökeres változásokon menjen keresztül az illető és a problémás terület kezelve legyen. Csinálj meg egy díjmentes tanácsadást, hogy több képed legyen arról, hogy miben tudnék neked segíteni.

Minden egyes tanácsadás vagy konzultáció azzal kezdődik, hogy csinálunk egy közös felmérést, ami egy kérdőívből áll és a válaszokat felhasználva állítom össze a személyre szabott programot. Nem dolgozom sémákkal, mivel abban hiszek, hogy senki sem ugyanolyan. (Ez a szolgáltatások részét képezik, nem kerül plusz költségbe.)

Minden szolgáltatásra előre kell fizetni a teljes összeget, így az időpontot is csak akkor foglalhatja le az ügyfél ha kifizette a szolgáltatást.

Minden szolgáltatásért 100%-os pénz visszafizetést vállalunk, azzal a feltétellel, hogy az érintett személy többet nem vehet részt egyik szolgáltatáson sem.

Az első esetben semmilyen következménye sincs, hisz bárkinek közben jöhet valami nem várt feladat. Azonban ha az egymást követő időpontot mondja le az ügyfél másodjára, akkor a szolgáltatás elvész és újra meg kell téríteni a díját ha részt akar rajta venni.

Teljesen rendben van, hogy ha ezt valaki nem tudja eldönteni, hisz nem tanulhattunk sokat a jövőnk kreálásáról és az önbecsülésünk kiépítéséről stb. Ilyenkor két dolog javasolt. Töltse ki az illető az ajándék személyiség tesztet, ahol felfogjuk venni vele a kapcsolatot vagy vegye igénybe a díjmentes tanácsadást és biztosíthatjuk, hogy tisztább képet fog kapni.