Rólam

Takács Dániel - Emberkezelési szakértő és üzleti konzulens. Író és előadó. Tanulmányait Budapesten és a Karib-tengeren szerezte, amivel már több ezer embernek tudta jobbá tenni az életét.

Küldetése, hogy minél több egyént tegyünk magabiztosabbá, stabilabbá és boldogabbá, hogy egy napon ténylegesen egy jobb világban élhessünk. Ügyfelei sikerei és nyereségei a bizonyíték arra, hogy amit oktat és tud, azt ténylegesen képes átadni az ügyfeleinek a teljesen megértésig és alkalmazásig.

Dániel a folytonos gyakorlásban hisz, hogy a tanultakat ne csak bemagoljuk és leírjuk, hanem azonnal ültessük át a gyakorlatba az eredményesség érdekében. Ügyfelei azért választják őt, mert amit tanít az könnyen érthető, azonnal használható és bőségesen megtérül.

Rendszeresen felkérik személyiségfejlesztő eseményeken, mint vendégelőadó ugyanis életstílusát és bölcsességeit már több, mint 10.000-en követik a social médiában és az előadásain közel 5.000 ember vett részt. Első könyvét éppen Los Angeles-ben mutatják be egy minőségellenőrző programon, aminek debütálását, már ezrek várják.

Hisz az emberi őszinteségben és barátságban, és abban, hogy minden helyzettel lehet valamit kezdeni még akkor is, hogyha már azt hisszük, hogy nincs mit tenni vagy, hogy túl késő.